Aktuellt

Infoblad februari 2017

ÅRSSTÄMMA OCH MOTIONER

Årsstämman kommer att äga rum onsdagen den 19 april, så skriv in det i kalendern redan nu. Motioner måste vara styrelsen till handa senast 3 mars.

STÄDDAG

Lördagen den 22 april är det dags för vårens städdag. Kl 10,00 är det samling i entrén. En container för grovsopor kommer att beställas. Vi avslutar traditionsenligt med korvgrillning och fika på gården. En frivillig avgift om 300 kr debiteras de hushåll som inte deltar under städdagen.

TRÄDGÅRDSGRUPPEN

Vi vill rikta ett stort tack till trädgårdsgruppen som gör ett fantastiskt arbete med skötseln av vår fina trädgård. Nu går vi mot ljusare och varmare tider och det är snart dags att ta nya härliga tag i rabatter och bland buskar. Just nu är det lite tunt med medlemmar i gruppen, och den som vill är varmt välkommen att ansluta. Det ska inte kännas betungande, utan det går bra att delta efter tid och förmåga. Vill du också vara med hör av dig till Lillemor Vigström 08-658 57 55 eller Peter Ehrnström 0708-19 22 00.

NÄSTA STYRELSEMÖTE

Nästa styrelsemöte äger rum den 6 mars. Har ni ärenden som ni vill att vi tar upp i styrelsen då lägg ett meddelande i brevlådan vid entrén senast 3 mars.

NY MEDLEM

Vi hälsar vår nya granne Mikael Karlin välkommen till föreningen! Han har köpt lgh 33 av Jens Nilsson och har tillträde den 15 februari.

Vänliga hälsningar styrelsen!

Lars, Håkan, Fredrik, Ulf, Lars-Åke, John, Karin och Eva

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *